Pályázati felhívás

A Széchenyi2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretében az „Innovációs ökoszisztéma építése (startup és spinoff)” pályázati konstrukcióban az EH Invest Zrt. (EH Invest) összesen 542 millió Ft támogatást nyert el, melyből 433,6 millió Ft vissza nem térítendő támogatás induló vállalkozásoknak továbbítandó támogatás. A Pályázatban az EH Invest vállalta, hogy a pályázati úton általa kiválasztott startupok részére inkubációs szolgáltatást nyújt, valamint a továbbított támogatáshoz min. 20% magántőke befektetést biztosít.

A EH Invest a pályázati támogatást a Debreceni Egyetemmel kialakított stratégia partnerség keretében helyezi ki olyan startup projektek részére, amelyek nagy piaci potenciállal, nemzetközi piaci és befektetési perspektívával bírnak.

Az inkubációs pályázatra történő jelentkezés két lépcsőben történik: (1) előminősítés (nem szükséges cégjogi szervezet, vállalkozás), majd (2) a Ginop pályázati formában történő pályázat, azaz inkubációs kérelem benyújtása. Az előminősítés egy online kérdőív, és egy videós jelentkezés kitöltésével történik a megadott határnapokig. Ez alapján az inkubátor Vezető Testülete előminősítést végez. A sikeres előminősítést követően a kitöltött inkubációs kérelmet és a kapcsolódó mellékleteket e-mail-es formában valamint személyesen vagy postai úton kell eljuttatni az inkubátor részére a következő címen:

E-mail: info@ehinvest.hu

Postai és iroda cím: 4025 Debrecen, Simonffy utca 4-6. I. emelet 123. iroda Xponential Co-working

Az inkubációs kérelem benyújtásának előfeltétele az előminősítésen való sikeres részvétel és az ezt igazoló inkubátori döntés, továbbá a startup ötletére és projektjére bejegyzett, magyarországi székhelyű vagy telephelyű vállalkozás megléte. Az előminősítés határnapjai, ameddig az adott időszakban jelentkezni lehet az előminősítésre:

2017. április 25.  2017. május 15. 2017. május 31. 2017. június 30. 2017. július 31. 2017 szeptember 18. 2017. október 10. 2018. február 2. 2018. február 21. 2018. szeptember 15.

A pályázaton való részvétel részletes leírását és működési modelljét, szerződési mintáit a következő letölthető dokumentációk tartalmazzák.

Inkubációs kérelem, kapcsolódó dokumentumok:

EH Invest – Címzetti felhívás

Inkubációs kérelem – Adatlap

Inkubációs kérelem – Jelentkezési lap

Inkubációs támogatás nyilatkozat

Inkubációs megállapodás tervezet

Nyilatkozat – Önerő rendelkezésre állásáról

Költségvetés minta

Gazdaságfejlesztési Operatív Program (GINOP) program dokumentáció:

GINOP – Működési kézikönyv

GINOP – Pénzügyi Tájékoztató

GINOP – Arculati kézikönyv

GINOP – Általános Útmutató Felhíváshoz

GINOP – Monitoring tájékoztató

GINOP – Felhívás

Felhívjuk továbbá a jelentkezők figyelmét, hogy az EH Invest az előminősítést valamint a Címzetti felhívás és kapcsolódó dokumentumaik vonatkozásában  a változtatás jogát fenntartja, ezért kérjük, hogy kövessék figyelemmel a honlapon megjelenő információkat.